Most desirable bachelors

Som jag säkert tidigare påpekat är en av de största problemen med mitt universitet överskottet av estetiskt hindrade människor. Med andra ord, det är allmänt känt att de flesta människor är otroligt oattraktiva.
På grund av min fullpoängare The Dandy så tycks jag därför vara expert på förhållanden - mer fel kan man inte ha men faktumet kvarstår att jag frågats konstsnt "Does he have any hot friends?"

När jag vär sållat ut de 4 singelmän som är mina favoriter på universitet (jag är väldgt oobjektiv, men ändå), så har plötsligt alla väninnor hittat någon tomte utte på något fält någonstans allt medans de små ungkarlarna blir mer och mer frustrerade.

1. Min personliga favorit Prince Charming är The Dandys barndomskompis som numer även är en av mina nära vänner. Han talar på det sät du kan förvänta dig av en engelsk gentleman, svårförståeligt men otroligt aristokratiskt. Han ser ut som Steve Cougan i The Alibi (Alla utom han själv tycker det är en bra tillgång). Dessutom är han inte lite av en obotlig romantiker - och han ringer mig varannan dag för råd om kvinnor/flickor/monster vad han nu letar efter.

2. Nummer två kan inte vara annat än The Stek. Namnet bör säga allt om denna enda svensk på listan. Så arisk som man kan bli, välklädd och frekvant gymbesökare. Väldigt snygg helt enkelt, och um, med en strålande framtida karriär.

3. Sweetheart är otroligt söt helt enkelt. Han är för det mesta väldigt petig i sin kvinnorsmak, men har inte lyckats lista ut vad det är han gillar. Märklig pojke, men otroligt underhållande.

4. Comical Fuck. Trots att denne gemensamme vän till mig och The Dandy har proklamerat sin tafatthet i sänghalmen finns han på ungkarlslistan. Han strålar av charm och har än inte så dåligt vältränad. Tyvärr får han vid festtillfälle ofta vansinnigt sjunkande smak i kvinnor och står ut som en man med mycket potential men med akut behov av vägledning.


Som slutsats. England är inte fylllt med oattraktiva hopplösa människor. Ja, de är inte lika attraktiva som svenskar i genomsnitt, men de som faktiskt ser bra ut (eg The Dandy) slår de flesta män i att de dessutom behärskar en gentlemans uppförande (för det mesta) och har en fantastisk charm.

Men ja, midgård, förutom ovan nämnde bachelors, plus de allierade (de är ett kapitel för sig), samt några don juans, saknar helt och total singlar av intresse.

.Over.

Jordbävning(!)

Igårnatt klockan ett vaknade hela midgård och halva England. Av tio sekunders skakande. Mellan 4.8 och 5.2 på richerskalan, otroligt häftig känsla att ha känt en jordbävning.

Men trots denna omskakande (haha - västkustshumor) upplevelse var det vanlig dag nästa dag. Förutom att ett stort gruppprojekt ska lämnas in idag (torsdag). Därav ägnade jag igår 3.5 timme att läsa sama text om och om igen för att korta ner den och ordna med källförteckning. Kändes väl bättre att hela Business School satt och gjorde exakt samma sak vi är alla ute i sååå god tid.

Sen tyckte jag jag förtjänade filmkväll och kinamat.. :D

Såg Stardust föresten. Säger bara wow. Fantastisk film!

Lyssnar på Håkan och saknar västkusten

Fika vid kanalen
Promenera längs avenyn
Se solen gå ner i havet

Varför gör jag inte alla de underbara sakerna när jag väl är i Sverige?


"vi är inte sånna so i slutet får varan" Åh, Håkan det gör ont i mig nästan.

Även Miss C kan längta sig hem/bort ännu.

En inte så bra idée kanske

På grund av ett halvdant vad så verkar det som om jag kanske måste skaffa mig en ny fritidsaktivitet (ok jag har noll sådanna för tillfället men ändå)
Om The Dandy börjar gå till rugby igen så måste jag tydligen också börja spela för universitetets tjejlag.
Det verkade som ett underhållande och vettigt vad kl halv 2 i Lördagsnatt.

Nu undrar jag lite hur denna lösa konversation blev ett vad.

Detta eftersom jag är en av de människor som är minst passade att spela rugby (det var därför konversationen var underhållande från början..)
1. Jag kan inte springa
2. Jag är inte särskilt stor
3. Mer ur form än mig är svårt att vara
4. Jag kan inte kasta
5. Jag kan knappt fånga (även om The Dandy och Duncs tränat mig innerligt)
6. Rugbykvinnor är generellt rätt läskiga

Men inte den som villigt inte uppfyller min quota i ett vad så får vi se om det hela matrialiserar sig.
Vi kan väl se det så att även nära-döden upplevelser kan vara spännande..
.. Eftersom ifall jag faktiskt skulle gå till en träning så skulle jag antagligen;

1. Dö av utmattning efter att ha sprungit en halvsida
2. Få tre revben och halva höftbenet intryckt efter närkontakt av kvinna i 160-kilos klassen

Hur politiskt korrekt är din telefonkatalog?

The Dandy har tråkigt och läser telefonkatalogen. Han och en av de allierade filosoferar om yrken såsom escortflickor och strippor finns i Gula Sidorna.
Jag föreslog Exotic Dancers. Men nej.

Efter onödigt mycket fanns endast sektioner som kuvert och clowner under Entertainment.

Jag försöker övertyga den att under kategorien Clowner gömmer sig stripporna.
Iklädd endast två röda näsor...



Senaste förslaget var denna typ av service kan finnas är under emergency services

The Dandy letar vidare under eggmerchants (fråga inte)... Men vår telefonkatalog förblir lika ointressant som den borde vara..

Min morgonrock är försvunnen

Hur detta kan vara av någon form av underhållningsvärde kanske förvirrar er. Men saken är sådan att The Dandy är den person som brukar gå runt i denna i mitt hus. Det ser något roligt ut när han spatserar runt i en blå japansk rock kanske men de allierade och The Other Girl (tjejen jag bor med som är trevlig men tycks anse att jag är hopplös på alla nivåer) är kanske inte redo för att se The Dandy i bara boxers vid frukostbordet.
Dessutom är det så fruktansvärt kallt att det nog rekommenderas att man är klädd för mindre snöstorm om man inte vill få frostskadade bröstvårtor.

Hursomhelst så inser min käre men märklige pojkvän att morgonrocken saknas så han beslutar sig för att över boxerna ta på sig en Svart Frackkavaj.
Man i frack och boxers = otroligt underhållande syn

Att fracken även hade kommit i The Dandys ägo efter en märklig byteshandel under en bal häromdagen gör det ju inte mindre märkligt.

Så Man i boxers och en annan mans frack = ännu roligare.

Och nu ska jag beskriva hur fantastiskt gullig min pojkvän var igår - INTE

Jag har inte planerat att skriva om hur fantastiskt duktig och monogam jag är och vilken fantastisk pojkvän jag har här för att han var så gullig igår.
De flesta tjejer verkar inte förstå det men ingen bryr sig vad deras kille gjorde på Alla Hjärtans Dag!

Hela världen behöver liksom inte veta att pojkvännen var såååå gullig och världenz bästa och vi ska vara tillsammans heeeeela livet - och på alla hjärtans dag köpte han "typ en miljon rosor/" en nallebjörn för säkert 8000 kronor"/ "jääättedyyyyr typ äkta champange"/"hade en halv italiensk gosskör sjunga vår låt medan han skrubbade min hud med getmjölk"..
Ingen bryr sig och oftast verkar folk bara naiva och otroligt klyshiga

I alla fall var det till min stora lycka, och kanske inte helt ointressant för alla andra människor så att restaurangen vi gick till hade mitt absoluta favoritvin.
(Tydligen var det ett otroligt ovanligt val för både vinkyparen och den man som var ansvarig för vinkällaren kom fram till oss och konverserade om vinet.)

Chateu Musar. Och kanske har de rätt i att det har en ovanlig smak. Det smakar jordigt och är otroligt fyllig. Men det är helt fantastiskt.

   image9
Finns att få tag i något begränsad (7463 är produktnumret för den intresserade) men förmånligt prissatt tillgång i Sverige.

Missförstå mig inte The Dandy gör underbara saker, men jag behöver inte trycka upp det i ansiktet på alla andra

Vårtecken

Solen skiner här i Midgård. Lite krispigt i luften men kunde inte låta bli att sitta och lapa sol hela lunchen. 
Imorgon, ifall jag hittar några snygga leggings så känns det lockande att gå i min snygga kjol jag köpte i London..

Pimms ikväll såklart..

1 del Pimms No 1
4 Delar Lemonad
Massa frukt
Lite kärlek och is

Läskande gott och otroligt engelskt. Finns enligt rykten äntligen att som beställningsvara på systemet

Kärlek vid första ögonkastet

Nöjd, mycket nöjd. Med mycket övertalning och lite tjat så är jag äntligen med bil igen. Otroligt trevligt för att slippa vara beroende av busstidtabeller för att komma in till universitetet, för att kunna ta sig ifrån Midgård. Och sedan även lyckas komma tillbaka igen (fråga the Volupuous Norweigan hur svårt det är att komma på rätt tåg hem)

På Fredag levereras min nya kärlek, The Dandy är lätt avundsjuk. Men också väldigt excited. Eller han hade varit om han inte nyss bitit sönder en tand och måste åka in till Brum i ottan för att träffa en otäck tandläkare (och dessutom betala sisådär 130 pund för nöjet..)


Längtan..

Måste säga att jag är något nöjd med att nu ha en bil som bör fungera. Min första bil, Min Italienare var världens vackraste, men måste säga att det är lite opraktiskt när motorn ramlar ur och det regnar in.
Därefter följde Svarta Faran, otroligt oglamorös men tog mig igenom halva Europa - fungerade väl såvida man inte räknar med när batteriet och generatorn gav upp (i Danmark redan), och att diverse låsmekanismer och annat roligt slutade fungera när det regnade.
Den Lilla Svarta (Kanske inte så liten men min fars nyare modell av bilen är känd som Den Svarta så det följde någorlunda logiskt) kom med alla typer av tänkbara och otänkbara problem, huv som lossar, oljeläckor, fönster och dörrar som fastnar. Men ett otroligt erotiskt ljud när motorn startar.

Och nu. En, för att vara den hopplösa Miss C, under The Dandy's galna inflytande och dotter till en av Sveriges mest ologiska bilentusiast, så har jag skaffat mig en någorlunda förståndig bil.
Inväntas bara leverns och dop...


Studentliv på sätt och vis

Mitt engelska bankkonto har ett saldo på 14 pund och 62 pence. Vet inte hur detta hände.

Dessutom har det varit så  sedan i måndags. Borde få in mer pengar imorgon, hoppas så med tanke på planerna för helgen. Inte bara har jag lyckats planera in 4 dagar i rad med fest. Dessutom skrev jag av någon anledning upp mig för att hjälpa till på seglingsklubben i helgen. Utan att misstänka att detta innebär att vi måste vara på plats klockan 7, på morgonen. 

Det vill säga, om jag överlever kommer jag behöva seriös terapishopping.

Även om jag i Måndags insåg att jag ännu inte tvättat, utan gick till den nyöppnade Superdry affären med Patsy. Under hennes otroligt dåliga (men underbara inflytande) så inhandlades ett par jeans (mm boyfriend fit) och ett par mysbyxor. Inte smart men så snygga saker.    

Dessutom köpte min darling likadana mysbyxor så som de otroligt mogna individer vi är så kommer vi båda dyka upp på nästa spanska lektion i dessa, kombinerat med flipflops och stora mössor. dvs som två Anhuuus kopior. För att bevisa faktumet att man visst fryser även om man har mössa på sig. Otroligt chict.


Notera även att jag har gjort ett stort framsteg på min att göra lista - har skickat iväg två praktik ansökningar. Chansen att de vill anställa denna individ - nada. Men jag känner mig ändå otroligt duktig.

Och kanske något pretantiös. The Dandy och jag hade de Allierade över på en ordentlig hemlagad middag, annars äter de två bara färdig wokmix eller Bolognese.
 
Förrätt, Butternut squash and sweetpotato soup. Huvudrätt, Honungsglacerad kyckling med apelsin och chokladrisotto.

Studentmat på sätt och vis..

Nu vill jag ha sushi till lunch. Men tro mig, närmaste sushibar ligger cirka 25 miles bort. 
Blir en Korma med quorn istället. Lite missnöjd.

P.S. Amateur Transplants koncerten i Tisdags var fantastisk, Ministry of Sound kvällen i Måndags värdelös D.S. 

Nu glömde jag att det var 1 timmas tidsskillnad...

Min mor, som jag seriöst trodde glömt bort att jag existerade, ringde i morse o väckte mig och The Dandy. klockan 8.45. Hon hade än en gång glömt tidsskillnaden.

förståeligt jag har ju BARA bott här i 1.5 ÅR..

Fick klappa The Dandy på huvudet så han somnade om. Ibland undrar jag om jag inte fått en hundvalp istället för en älskare...

1.5 år här.
Fortfarande..
.. blir jag irriterad varje dag i duschen eftersom vattentrycket är ungefär lika bra som en pipett..
.. tar jag aldrig med mig paraply
.. blir jag överaskad av att man kan få post på lördagar
.. letar jag utan framgång efter sötstark senap i mataffären

Däremot
.. kollar jag numer åt rätt håll när jag går över gatan
.. så älskar jag indisk mat
.. äter jag utan problem en trekantssmörgås till lunch
.. använder jag ord som wanker, twit och common när det passar

Word of the day - Obscurity

Ännu en ledig fredag som ägnats åt att ligga i sängen och begrunda hur dåligt min lever mår, låtsas att jag inte har en milslång att-göra lista och ignorera allt viktigt. Borde verkligen tvätta men kan inte förmå mig, gick till M&S och köpte mer strumpor.
Istället för att gå in  köket och lägga i lite kläder i tvättmaskinen. Outgrundlig? Ja. 

Lär mig massa intressant genom att se på klassiska engelska TV program, bra TV görs nämligen inte längre i det här landet så internet är min räddare i nöden

/>


Passade även på att köpa mat. Fiskpinnar och pulvermos blir lite fantasilöst i längden. Ska bli en spännande wok. Om någon kommer ihåg att köpa ny tändare till gasspisen. 
Annars blir det jobbigt, vill inte gå utomhus igen, kallt och blåsigt.

Tittade just ut genom fönstret och det började snöa. Mycket märkligt, och spännande. Engelsmän får glädjeyra/panik vid minsta snöfall. Tittar ut genom fönstret och inväntar paniken som kan inbringa sig i korsningen utanför.

RSS 2.0