Extrem irritation botas i mitt fall med landsflykt och filantropi

Dagen börjades med att vi inser att hoten om att den rättmätige ägaren till "vår" parkeringsplats skulle återvända var sanna. 3 bilar med "clamps" på. En av dessa var Dandys = £80 i böter. Inte trevligt någonstans. Ren tur att jag parkerat någon gata bort och slapp den trevliga överaskningen.

Liten snorunge snor parkeringen jag väntar på när jag väl kommer till Campus.

Ringer parkeringsförvaltningen och ansöker om parkeringstillstånd för gatorna runtom min lägenhet, de meddelar att just min adress inte gäller för att få parkering och den något förvirrade killen i andra sidan luren har ingen aaaaaning var jag ska parkera bilen.

Hamnar i en bilkö och missar min besiktningstid.

Kommer hem till Dandy och någon har kapat hans vattenledning


MEN

Åker till Italien imorgon

Jag är i alla fall färdig med tentor och uppsatser (for now)

Jag försöker vara en god människa: Universitetet gör en kalender för välgörenhet och jag några andra glada/galna ska representera vår infamösa skidklubb. 

(Rätt gissat det involverar mild nakenhet. Men jag tänkte eftersom det kanske finns sisådär 12 personer på universitetet som ej sett mig i bara jeans och BH redan så kan jag ju lika gärna droppa kläderna för en god gärning)

Terminens första tenta klarad

inga mer på en månad nu! 
Okej att ekonomiuppsatsen ska in imorgon, men min seminariehandledare kan inte stava till Economics så om jag skriver om allt och inget geom att bara använda svåra ord så lär det gå som en dans.

Därför planeras förfest och utgång. Seen-saaay-tional.

Lycka!

Fick just ett mail om att jag fick jobbet på en Hedgefund i Stockholm för sommaren. Äckligt nöjd med mig själv!

Men just nu kallar plikten; sitter med de allierade och studerar intensivt inför tentan imorgon, vill verkligen att det ska gå bra men det är sååå tråkigt..

I övrigt anser jag..

att de tre bästa egenskaperna en kille kan ha är

  1. Charm
  2. Spontanitet
  3. Snygg bil
Dandy saknar en av dessa, men eftersom jag för tillfället har 2 väldigt trevliga fordon så berör det mig inte så mycket.

Ursäkta röran vi bygger om!

Vad tycks om headern?

Min tama undulat Dandy har tillfälligt förvandlats från elitistisk socialite till en hybrid av datanörd och homosexuell konstnär.. Märkligt men praktiskt.


Sa jag föresten att efter att Informationssystemstentan är avlag och min ekonomiuppsats är inlämnad så åker jag till Italien.. Har ändå vart här i midgård i 1,5 vecka då - kan behöva en paus.. ;)

Nu åter till det oerhört intressanta ämnet, Group Decision Support Systems and their implications on a organisation. *Illa dolt gäspning*

Jag är vacker när du är hos mig

Studerar för Informationssystemstentan, liggandes i Dandy's säng ätandes Rolos - mitt absoluta favoritgodis just nu.

med tanke på att jag just nu skriver i min blogg (medan jag övertalat Dandy att göra en header till mig, betalning i natura) så kanske ni listar ut att jag inte få så värst mycket gjort..

hittade dock en hetl fantastisk grej på aftonbladet.se (denna fantastiska källa av objektiv information...), om kameror på flygplatser som tydligen klär av en naken, och givetvis en poll om detta var "föromlämpande". Men ifall de nu faktiskt är så att bilden de får av en är, o så fruktansvärt, så som man ser ut naken, så vill jag hemskt gärna träffa mannen de fotograferade för bilden de hade brevid rubriken.
image13  Och, för framtida referens så vill jag gärna veta vad han har för skostorlek...

 http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article2325284.ab?latest=true&collapsed=tru

fortfarande underhållande

De allierade har fortfarande varandras kläder i deras rum, vilket betyder att de måste byta om i varandras rum. Underbart homoerotiskt. Jag kan nog invänta mig ordentlig hämnd, antagligen riktat åt det jag bryr mig mest om.. hm

Dandy får hålla sig hemma hos sig
Munckin (som jag likt en fjortistjej älskar mest i världen) är trygg i Barcelona
Min bil, hm, ska nog parkera några kvarter bort, i en vecka eller så..

Men eftersom de allierade inte lär orka byta tillbaka alla kläder. Så tills alla deras kläder är smutsiga blir varje morgon någon sorts parningsdans och ja, det är nog värt vad än deras små hjärnor kan koka ihop

Det bästa i livet är gratis

Jag och V (den osynliga tjejen som är min 3dje flatmate) har varit otroligt produktiva idag. 
Inte bara hackade jag mig in på den rysk allierades facebook konto och ändrade hans födelsedag till idag så att 46 personer grattade honom 2 månader för tidigt vi ägnade oss dessutom åt practical jokes på hög nivå.

Vi bytte ut båda de allierades kläder med varandra. ALLA deras kläder. Varenda klädesplagg från den ryskes lådor hamnade i respektive låda hos min filippinska allierande och tvärtom. 
Tog bra med tid men, the looks on their faces, PRICELESS.

Er extravaganta skribent har återvänt till England

Solen skiner, Dandy ligger iklädd enbart ett lakan och äter choklad bredvid mig...

Där hjärtat bor är ens hem.

Tror aldrig det varit så härligt att få tvätta..

En liten man kom och fixade vår tvättmaskin! Jag paniktvättar i hopp om att få iaf det mesta rent och någorlunda torrt innan planet går imorgon bitti..

Har tröttnat på att försöka stuva ner saker i min väska. Funderar på att gå ut istället. planet går ju inte förrän 10am ;)

Imorgon..

... åker jag hem till min Dandy.

Lite lätt panik eftersom det innebär att jag måste packa. Har ingen aning om hur jag ens ska komma i närheten av viktquotan.
Dock finns det ett ännu större problem INGEN TVÄTTMASKIN!
Har jag tur lagar de den ikväll, helt körd, avskyr att tvätta hemma i midgård, så opraktiskt och nu kanske jag måste komma hem med massa smutstvätt.

Har iaf haft det trevlig hemma. Igår blev det lunch med M Glam och sedan drack vi rosé på hennes balkong i den första riktiga svenska vårdagen. Även en 1997 Champange avnjöts under kvällen men det var mest chill och tjejmys.

Packning fortsätter


waaah

Får fortfarande ingenting gjort. sitter och retar gallfeber på en av de allierade här i biblioteket, försöker hacka mig in på hans facebook, otroligt produktivt.
 
Lunchen med M och F Glam framflyttad tills imorgon.

Men jag har iallafall sjukt snygga jeans på mig.. ;)

Är totalt ointresserad a celebrities i allmänhet, men andra brukar ju bry sig så jag kan ju visa Kate Moss i precis likadana jeans

image11


Ljusblå trippar jag omkring en flicka som ingenting gör..

Sitter på Stadsbiblioteket men lyckas ändå inte få något gjort. 
Ska luncha med syskonen Glam snart, nästan mer produktivt det.

Du du du du du du du du dudu du du du du du

Igår kväll fick vi hela nattklubben att sjunga ovanstående.. Vilket självklart (!) är inledningen till L'amour toujours med Gigi. Givetvis..

Fantastiskt utekväll. Min gode vän Mr D får ännu en av sina goda idéer. Det slutar med att han beställer in 9 flaskor Champange med jordgubbar. Jag har verkligen saknat sådanna här utegångar även om jag nästan vevat armen  ur led.

Extra silverkant när nattklubbschefen (mycket märklig figur) påpekar att han tycker jag är en sån vacker tjej och ger mig sitt visitkort = VIPkort. Högst oväntat när jag inte ens kan minnas senaste gången jag besökte den här klubben.

Det ljuva livet fortsatte idag med en lunch på Avalon och sedan lite shopping med mor min. Hittade äntligen vad jag letat efter hela veckan - de perfekta gråa jeansen. De är av märket Superfine och de är mjau, underbara.
Inhandlade även en jättemysig stickad tröja från Ralph Lauren - Mamma blir så nöjd så när jag köper "vuxna" plagg.
Nu måste jag verkligen plugga. Får se hur detta går.

Ex-factor

Gick på promenad med syskonen Glam, uppfriskande.
Vi fick sällskap av en gemensam vän, något så intressant som min första pojkvän.
Det misstänks att denne märklige man fortfarande ibland flammar upp för mig. Vi är båda otroligt odrägliga mot varandra och det är alltid trevligt.. Uppfriskande.

Mer intressant är att hans flickvän för tillfället tydligen påminner mystiskt mycket om mig, eller i alla fall den glorifierade bild han ibland tycks ha av mig. Vi är lika långa, lika gamla, liknar (tydligen varandra).. Sedan skiljer vi oss tydligen markant åt då hon är trevlig och snäll.. *Ondeskefullt skratt*

Den oförbättreliga Miss C


Bonjour Tristesse

Hade verkligen glömt hur tråkigt det kan vara här hemma. The Dandy har rest tillbaka till England och jag orkar inte ta mig in till Göteborg för att leka med folk, var så mycket enklare innan folk växte upp och flyttade hemifrån - snart ringer jag upp folk med samma postnummer som jag på måfå för att träffa folk som bor här ute i Suburbia.

  • I övrigt ringer jag de allierade (som inte bara bor med mig i Midgård de bor ínne i Gbg också, så praktiskt) och stör dem när de pluggar (att jag borde plugga till samma tenta har inte slagit mig ännu)
  • Spionerar på gamla klasskompisar på Facebook (skadeglädje.. så många som trodde de var all that som nu jobbar på Hemköp..)
  • Funderar över att leka med syskonen Glam men orkar inte ta mig in till staden
  • Leker med mina coola rosa badanka som ändrar färg
  • Letar efter snygga kläder att övertyga mor min att jag behöver (Gärna ett par Louboutinklackar som kostar ungefär som ett mindre U-lands stadskuld)
  • Överväger att börja plugga, kommer på bättre tankar och börjar leka med min badanka igen
  • Byter boktips med min mor (duktig pensionär är jag!)

Påtal om boktips så kan jag skänka en intellektuell doft åt cyberspace. (Ännu en av mina aktiviteter just nu, ändrade min politiska åsikt på Facebook till the mouthful: Liberal Neo-Tatcherism)

Idag rekomenderar Miss C

Bonjour Tristesse av Francoise Sagan
En av de mest framstående unga romandebuterna någonsin. Med unik ton beskrivs en ung flickas ytliga liv i den Franska Societen. Men verkets styrka involverar starkare teman än man första anar, om en ung människas mognad, manipulativitet samt frågan vad är egentligen sorg?

Det finns hopp, man behöver inte läsa Krig & Fred, men inte heller "Robinsson-[fyll i namn här] - Mitt liv, den nakna sanningen".
Nu ska jag nog ringa the Voloptous Norweigan och höra om hon har några nya planer över hur vi ska ta över världen.


/Tillfälligt återvända MIss C 


Chillin' in Sweden

På besök hos familjen, småbarn överallt, någorlunda nyfödda Afrika (vars namn fortfarande inte är bestämt) är dock mycket snäll. Eller, det bästa med andras barn är ju att man kan lämna tillbaka dem när debörjar gråta...

Som säkert tidigare medelats så älskar jag i hemlighet antikvitetsaffärer. Därför även att besöka min mormor och morfar eftersom man får hemlagad lunch samt att källaren är som en enorm tidsresa. Helt gratis fick jag med mig en retro resväska från 30talet (att komplettera mina hattlådor), 10 portvinsglas samt ett kornblått skärp från åttiotalet.
Dessutom fick jag en paus från de små elaka vildarna som kallas mina halvsyskon. Imorgon åker vi i alla fall tillbaka till lugn och ro - hem till mamma igen. Helgen skall innan Dandy åker på Lördag inledas med utgång tillsammans med de Oslagbara syskonen Glam (Huvudsyssla; luncher, middagar, bruncher, roséeftermiddagar... Bisyssla; sekreteraruppgifter hos deras far). De kan party och där är helt fantastiska.

Återkommer för rapport om jag och Dandy överlever kvällen.


Åter i Sverige

Efter mer
rosé (oslagbart på strandrestauranger)
trevliga middagar (Kan absolut rekomendera restaurangen på Royal Riviera, Pilgrimsmusslor som smälter i munnen)
shopping i Nice (Sephora för Make-up, absolut, Zara hade förvånadsvärt många snygga toppar och under från Aubade är aldrig fel)
Monaco (The Dandy gillar detta märkliga land, jag tycker det är okej, men att spana folk är allltid trevligt) 
och promenader på runt det otroligt vackra Cap Ferrat
så har jag återvänt till Sverige.

Måste säga att jag höll med Sofi Fahrman (för en gåns skull, annars gillar jag inte personkulter alls) - Rivieran är absolut bäst under lågssäsong, tyvärr missade hon nog att St Tropez saknar charmen som fanns där på 60talet, medan, än så länge, många av de mindre ställen österut (samt atlantkusten) är underbara ännu.

Här i Sverige har vädret precis vänt och jag och The Dandy ägnar oss åt, ja, luncher, middagar och mycket rosé med vänner (ända skillnaden är väl temperaturen och att havet här är mörkblått istället för azurfärgat). Så långt från Midgårdslivet som man kan komma i alla fall och det är riktigt nice.
 
Lunchade på Ritz idag med några gamla vänner, åkte hem och såg på solnedgången medan vi diskutterade hur praktiskt det skulle vara med egen helikopter. 

Förstår ni varför jag ibland längtar hem till Sverige - eftersom vardagen är underbart surrealistisk här ibland. 

RSS 2.0